LogoKONTAKT
Logo
KONTAKT

En verden af

solafskærmning

Velkommen til vores verden af solafskærmning. Vi er dedikerede,

erfarne og stiler efter at blive din foretrukne samarbejdspartner!

HLR A/S er totalleverandør af solafskærmning til erhverv og private. Vi tilbyder rådgivning, projektering, montage og servicering. Vores produktsortiment er bredt og består bl.a. af nedenstående typer. Klik dig rundt i de forskellige grupper og giv os endelig et kald på tlf.: +45 86316000 hvis du har spørgsmål.

Persienner

Persienner

Screens

Screens

Faldarmsmarkiser

Faldarmsmarkiser

Knækarmsmarkiser

Knækarmsmarkiser

Markisoletter

Markisoletter

Lamelafskærmning

Lamelafskærmning

Indvendig solafskærmning

Indvendig

Styringssystemer

Styring

Vigtig viden om vores løsninger og produkter

I bygningsreglementet er det blevet et lovkrav, at der skal tages stilling til indeklima og solafskærmning i alle erhvervsbygninger. Vi har stor erfaring i at hjælpe rådgivere og udførende med at finde frem til de rigtige løsninger.

Et vigtigt aspekt i indeklimareguleringen, er forbrug af ressourcer og belastning af vores miljø. Der er derfor en sammenhæng i om hvorvidt indeklimaet reguleres ved store, energikrævende køleanlæg eller om der anvendes korrekt solafskærmning.

Vi synes at det er det vigtigt, at der foretages grundige behovsundersøgelser og tekniske overvejelser for at kunne tilpasse løsningen til det konkrete behov. Det kan vi hjælpe med hos HLR A/S - så tag endelig fat i os og lad os hjælpe dig i mål med den rigtige løsning.

Rådgivning og projektering

Kravene til indeklimaet i erhvervsbyggeri i Danmark skærpes jævnligt i vores byggelovgivning. Ønskerne til byggeriernes teknik er også i udvikling - og endelig er tankerne om bygningernes arkitektur meget varierende.

Når det handler om solafskærmning, er vi specialister i at rådgive og vejlede om hvilke løsninger der opfylder kravene, hvilke tekniske muligheder der findes og endelig hvilke typer der matcher det ønskede arkitektoniske udtryk. På alle vores produktsider er der hjælp at hente til såvel inspiration, projektering og gode råd. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os direkte.

Solafskærmning designet til hvert enkelt projekt

Alle vores produkter kan fremstilles på mål der passer det enkelte projekt. For at dette kan lade sig gøre, er der naturligvis en del forudsætninger der skal afklares først. Derfor er det vigtigt at dialogen om solafskærmning, påbegyndes så tidligt i byggeriets overvejelser som muligt.

Skulle du som privat person finde interesse i ét eller flere af produkterne - er der naturligvis også mulighed for at få tilbud og købe disse produkter.

KONTAKT

HLR A/S

Sommervej 8

DK-8210 Aarhus V

Telefon: +45 86 31 60 00

E-mail: info@hlr.dk

CVR: 42411361

Telefontider

Man-tors.: 8.00-16.00

Fredag: 8.00-15.00

Weekender: Lukket