LogoKONTAKT
Logo
KONTAKT

Privatlivs- og datapolitik

Af 26. maj 2021.

1. E-mail-kommunikation fra HLR A/S

Når du oplyser din e-mailadresse, navn eller andre oplysninger på vores hjemmeside, i forbindelse med afgivelse af en ordre eller anden kommunikation med HLR A/S er det nedenstående betingelser der er gældende.

1.1 Normal kommunikation

Som udgangs punkt vil HLR A/S anvende din e-mail eller dit telefonnummer til at holde kontakt i forbindelse med dit projekt eller din service-sag.

1.2 HLR nyhedsbreve

Når du tilmelder dig modtagelse af nyhedsbreve, så fremgår detaljerne om den enkelte tilmelding af de specifikke tilmeldingssider. Generelt giver vi dig mulighed for at afgive såvel almindelige kontaktoplysninger som oplysninger om hvilket segment du tilhører. Du kan til enhver tid afmelde dig vores elektroniske kommunikation via links i de enkelte e-mails, som du modtager fra os.

2. Datapolitik

Du accepterer, at HLR A/S, Sommervej 8, 8210 Aarhus V, Cvr-nr. 42411361 behandler dine personoplysninger afgivet i forbindelse med tilmelding til modtagelse af elektronisk kommunikation eller senere ændring heraf, jf. ovenfor, i henhold til denne datapolitik og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Hvis du ikke kan acceptere dette, skal du undlade at meddele os samtykke til at kontakte dig via elektroniske kommunikation. Evt. ændringer til vores datapolitik vil blive offentliggjort på hlr.dk.

2.1 Hvilke personoplysninger behandler HLR?

HLR A/S indsamler og behandler oplysninger om dig, når du: – giver os oplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din profil hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. abonnere på nyhedsbreve, bestiller opmåling eller service.

2.2 Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Vi kan bruge dine personoplysninger til at: – registrere og vedligeholde din profil – kontakte dig i forbindelse med en evt. ordre eller service-sag – give dig mulighed for at benytte visse serviceydelser, f.eks. opmåling, modtage nyheder omkring produkter, levering, projekter, brugerundersøgelser, deltage i konkurrencer eller kampagner på hjemmesiden eller informere dig om ændringer af en eller flere af serviceydelserne.

2.3 Hvem modtager dine personoplysninger?

Vi kan videregive dine personoplysninger til: – forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto og for at hjælpe os med at levere varer og serviceydelser til dig. Disse forretningspartnere har tavshedspligt og har ikke tilladelse til at benytte dine personoplysninger til andre formål.

2.4 Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på HLR’s vegne i henhold til denne Datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

2.5 Hvordan beskytter vi personoplysninger?

Vi har i overensstemmelse med persondatalovens regler truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab. Vi opbevarer personoplysninger på vores egen eller en af vore forretningspartneres sikre servere.

3. Yderligere information

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på info@hlr.dk

KONTAKT

HLR A/S

Sommervej 8

DK-8210 Aarhus V

Telefon: +45 86 31 60 00

E-mail: info@hlr.dk

CVR: 42411361

Telefontider

Man-tors.: 8.00-16.00

Fredag: 8.00-15.00

Weekender: Lukket