LogoKONTAKT
Logo
KONTAKT

knækarmsmarkiser

Der er næppe noget skønnere end den danske sommer, når solen "bager" og udelivet kalder. Med terrassemarkiser skabes et ekstra uderum, som kan give afslappende skygge i dagstimerne, men som også kan forlænge de lune sommeraftener, når duggen falder

Solen skal nydes i skyggen! Det er der rig mulighed for under de moderne markiser og solskærme vi kan tilbyde. Vores produktprogram omfatter lige fra traditionelle terrassemarkiser til pergolaafskærmninger og læskærme med udtræk.

Endvidere tilbyder vi et bredt sortiment af ekstraudstyr til din solafskærmning, som f.eks. indbygningslys og terrassevarmere. På alle vores produktsider er der hjælp at hente til såvel inspiration og gode råd. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os direkte.

Alle vores markiser kan fremstilles på ønskede mål. Kassetter, arme og bomme kan pulverlakeres i valgfrie RAL farver og markisedugene findes i mere end 500 forskellige dessiner. Du kan med andre ord få din markise fremstillet lige så den passer til dit hus eller din terrasse.

KONTAKT

HLR A/S

Sommervej 8

DK-8210 Aarhus V

Telefon: +45 86 31 60 00

E-mail: info@hlr.dk

CVR: 42411361

Telefontider

Man-tors.: 8.00-16.00

Fredag: 8.00-15.00

Weekender: Lukket